Casa dos Amigos

Prijzen op aanvraag

Email voor prijzen in overige maanden. Lange termijn wintergasten zijn welkom, hiervoor hebben wij aantrekkelijke prijzen. 


Casa dos Amigos is een heerlijke vakantiewoning met volop privacy, gelegen in een dal vlakbij het plaatsje Moncarapacho. Het heeft een eigen zwembad (5 x 10), drie slaapkamers en twee badkamers. Verder is er een grote woonkamer en keuken met alle benodigde apparatuur zoals een vaatwasser en oven. Engelse televisie (Nederlands beschikbaar op aanvraag en tegen eenmalig tarief voor het afstellen van de schotel 45,-). Gratis WiFi !! 

Buiten vindt u behalve het zwembad een vaste bbq, voldoende ligbedden met parasols, diverse terrassen met zitjes en een grote eettafel. De tuin heeft diverse olijven-, amandel- en vijgenbomen en een kruidentuintje die u gerust mag gebruiken. 

De natuur is hier volop aanwezig en u verblijft midden tussen de typische boerderij tjes. U zult dus bij het verlaten van de woning regelmatig even voorrang moeten verlenen aan de schapenhoeder met zijn kudde...

Moncarapacho ligt op zo'n 7 kilometer afstand, een auto is dus zeker aangeraden. 


Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

08.03 | 12:29

Hi there
I hope you don't mind me writing in English? Do you know of any smaller accomodation being available. My dates are 30 aug-7 sept. 2 adults one baby?

...
27.01 | 14:58

Hoi Theo,
Was gezellig en wellicht tot rond de Kerst!!
Groeten,

...
27.01 | 12:57

Dag Sebastiaan,

Leuk je vandaag gesproken te hebben. Ik weet je nu te vinden en mogelijk dat we voor de kerst 2018 contact opnemen.

...
15.06 | 22:59

Have you got my mail Sebastian?

Hallgeir

...
Je vindt deze pagina leuk