Algemene voorwaarden verhuur

Boeking en betaling
Op deze website kunt u een geschikt vakantieverblijf vinden wat aan uw wensen voldoet en reserveren door middel van het sturen van een email aan info@portusol.com . Bij een eventuele annulering, heeft u afhankelijk van de termijn tot de aankomstdatum recht op restitutie van de huursom (zie artikel Annuleringen). Nadat u uw reserveringsverzoek heeft gemaild, ontvangt u per email een bevestiging van de beschikbaarheid van de woning, alsmede een boekingsformulier welke u binnen 7 dagen ingevuld dient te retourneren. Op het boekingsformulier staan de te betalen bedragen en termijnen. Na ontvangst van de aanbetaling is de boeking definitief. Bij huuraanvragen met een huuraanvang binnen 2 maanden, dient u het formulier per omgaande ingevuld te retourneren en het bedrag totaal te voldoen. U ontvangt vervolgens een bevestiging per email als de betaling is ontvangen en de boeking definitief is.

De aanbetaling bedraagt 25% van het totaalbedrag. Dit bedrag dient binnen een week na reservering ontvangen te zijn om uw boeking definitief te maken. Nadat uw aanbetaling ontvangen is, ontvangt u daar per email een bevestiging van. Het restbedrag dient uiterlijk 2 maanden voor aanvang van de huurperiode overgemaakt te zijn. Dit mag in termijnen, maar daarvan dient u ons wel op de hoogte te stellen. Indien de huuraanvang binnen 2 maanden is, ontvangt u een verzoek voor het totaalbedrag, welke u per ommegaande dient te voldoen.

Na betaling van de totale huursom, ontvangt u een email met een bevestiging van ontvangst van het totaalbedrag, met daarbij verdere informatie over het verblijf en de dag van aankomst.

Indien gewenst kunt u er voor kiezen om door ons op Faro Airport ontvangen te worden en te assisteren bij de autoverhuur. Wij rijden dan vanaf de luchthaven voor u uit naar de vakantiewoning.

U betaalt bij aankomst 300 euro borg contant. Indien tijdens uw verblijf schade ontstaat dient u dit per direct te melden aan de beheerder of contactpersoon.
Na uw vertrek controleert de beheerder samen met u de woning op eventuele schade. De kosten van reparatie of vervanging van de door huurder of onder verantwoording van de huurder veroorzaakte schade, zal op de huurder worden verhaald en in eerste instantie worden verrekend met de borgsom. Indien deze niet toereikend is zal de huurder het aanvullend bedrag dienen te voldoen aan de beheerder. Indien er geen schade is veroorzaakt ontvangt u de borgsom binnen 1 week na uw verblijf op uw bankrekening terug.
Tijdens uw verblijf
Wij hanteren flexibele aankomst- en vertrekdagen. U bent dus niet gebonden aan een specifieke wisseldag. U kunt de woning op de dag van aankomst vanaf 16.00 uur betrekken en u dient de woning op de dag van vertrek voor 10.00 uur te verlaten. Eventueel eerder in- of later uitchecken kan alleen in overleg met en na instemming van de beheerder.

De beheerder is altijd aanwezig bij uw aankomst én vertrek. Hij/zij zal u rondleiden, de belangrijkste zaken uitleggen, de borg in ontvangst nemen en u de sleutels overhandigen. De beheerder woont in de omgeving dus slechts één telefoontje bij u vandaan om uw vragen te beantwoorden of bij te staan in het geval van calamiteiten.

Het aantal maximum toegestane personen is bij elke accommodatie te zien op onze website. Het is niet toegestaan om met meer dan in de reservering aangegeven personen in de accommodatie te verblijven, tenzij de beheerder hiervoor schriftelijk toestemming heeft gegeven.

In de woning zijn de bedden opgemaakt voor uw aankomst en ligt er op ieder bed een set handdoeken klaar. Indien u een tussentijdse linnenwissel wenst (schoon beddengoed en handdoeken) kunt u dit tegen een extra vergoeding ter plaatse met de beheerder regelen.

U verlaat de woning in de staat zoals deze zich bevond bij aankomst. In ieder geval opgeruimd en bezem schoon. U dient de afvalemmers en vaatwasser leeg achter te laten. Eventuele overgebleven boodschappen (voedsel, drinken, shampoo, zeep, e.d.) mogen achtergelaten worden. Voedsel en drinken dat in de koelkast of vriezer hoort, dient u hierin ook achter te laten!

Het gebruik van zwembad is volledig voor uw eigen risico, er is geen toezicht.

Annuleringen:
Tot 60 dagen voor aanvang gratis annuleren!
U heeft te allen tijde het recht uw boeking per email te annuleren. Afhankelijk van de termijn tot aanvang van de huurperiode, heeft u recht op terugbetaling of kosteloos annuleren. Bij annulering tot 60 dagen voor aanvang van de huurperiode ontvangt u het tot dan betaalde bedrag volledig retour. Indien u eerst verzoekt om de boeking te wijzigen naar een latere datum en daarna annuleert geldt voor bovenstaande de oude aankomst datum zoals deze was voor de wijziging.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

08.03 | 12:29

Hi there
I hope you don't mind me writing in English? Do you know of any smaller accomodation being available. My dates are 30 aug-7 sept. 2 adults one baby?

...
27.01 | 14:58

Hoi Theo,
Was gezellig en wellicht tot rond de Kerst!!
Groeten,

...
27.01 | 12:57

Dag Sebastiaan,

Leuk je vandaag gesproken te hebben. Ik weet je nu te vinden en mogelijk dat we voor de kerst 2018 contact opnemen.

...
15.06 | 22:59

Have you got my mail Sebastian?

Hallgeir

...
Je vindt deze pagina leuk