Moinho do Castiço

Prijzen op aanvraag


Dit bijzondere huis is een samenstelling van een eeuwenoude gerestaureerde windmolen  met een woning eraan vast gebouwd. Het uitzicht is hier schitterend en de plek straalt één en al rust uit. Er is een privézwembad waar vanuit u al dobberend nog steeds kunt genieten van de serene omgeving. Ondanks alle rust om u heen bent u binnen 5 minuten in het leuke dorpje Estoi, of het grotere plaatsje São Bras de Alportel. De heerlijke zandstranden van de Ria Formosa bereikt u binnen 15 minuten en in de directe omgeving zijn diverse kleine maar goede restaurants. 

De gehele woning beschikt over 3 slaapkamers, waarvan één in de molen is gemaakt, en twee badkamers.  De twee slaapkamers op de begane grond zijn beide voorzien van airco.  Er is een ruim terras tussen de woning en het zwembad met voldoende buitenmeubilair en een vaste barbecue ontbreekt natuurlijk niet! WiFi is aanwezig maar misschien heeft u daar wel eens helemaal geen behoefte aan deze keer... Lekker helemaal weg van alles voert hier de boventoon. 
Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

08.03 | 12:29

Hi there
I hope you don't mind me writing in English? Do you know of any smaller accomodation being available. My dates are 30 aug-7 sept. 2 adults one baby?

...
27.01 | 14:58

Hoi Theo,
Was gezellig en wellicht tot rond de Kerst!!
Groeten,

...
27.01 | 12:57

Dag Sebastiaan,

Leuk je vandaag gesproken te hebben. Ik weet je nu te vinden en mogelijk dat we voor de kerst 2018 contact opnemen.

...
15.06 | 22:59

Have you got my mail Sebastian?

Hallgeir

...
Je vindt deze pagina leuk