Quinta das Mil Estrelas

Prijzen op aanvraag


Deze prachtige villa met de naam Quinta das Mil Estrelas (boerderij van de duizend sterren) is meer dan alleen een vakantiewoning. Het heeft een prachtige ligging met uitzicht over het plaatsje Moncarapacho en in de verte ziet u de oceaan met de Rio Formosa. Deze karakteristiek gerestaureerde Portugeese boerderij zal uw hart stelen. U zult hier werkelijk niet meer weg willen, u bent dus gewaarschuwd! Zodra de avond valt en u met een drankje op het terras van het uitzicht over de oceaan geniet, zult u zien waarom de eigenaar deze zeer toepasselijke naam aan de Quinta heeft gegeven...

De villa is van alle gemakken voorzien, met net dat beetje extra:

3 slaapkamers, 3 badkamers (allen ensuite), een ruime keuken met als bijzonder item de professionele Boretti gaskachel voor de kookliefhebbers. Een eetkamer en ruime, comfortabele woonkamer ontbreken natuurlijk niet. Airco door de gehele woning. Buiten vindt u een BBQ plaats met tafel en stoelen, diverse terrassen en voor de auto een carport zodat het lekker uit de zon kan staan. Televisie middels satelliet en gratis WiFi. 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Hallgeir Buset | Antwoord 15.06.2017 22.59

Have you got my mail Sebastian?

Hallgeir

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

08.03 | 12:29

Hi there
I hope you don't mind me writing in English? Do you know of any smaller accomodation being available. My dates are 30 aug-7 sept. 2 adults one baby?

...
27.01 | 14:58

Hoi Theo,
Was gezellig en wellicht tot rond de Kerst!!
Groeten,

...
27.01 | 12:57

Dag Sebastiaan,

Leuk je vandaag gesproken te hebben. Ik weet je nu te vinden en mogelijk dat we voor de kerst 2018 contact opnemen.

...
15.06 | 22:59

Have you got my mail Sebastian?

Hallgeir

...
Je vindt deze pagina leuk